Så här hittar du på hemsidan!

Välkommen till Vänsterpartiet Trelleborgs hemsida!

På startsidan hittar du det som är mest aktuellt. Det kan vara insändare, allmänna kommentarer eller information om kommande möten. Allt är publicerat i tidsordning och här finns mycket information att bläddra sig vidare i.

Under fliken ”Vår politik” ser du vårt kommunala handlingsprogram för de närmaste fyra åren och du kan också leta fram just det område som du är intresserad av.

Första maj” må kännas avlägset just nu, men där finns i alla fall bilder och annan information från vårt Första maj-firande.

”VänsterBladet” är vårt informationsblad som publiceras i valrörelsen, inför Första maj och annars när det känns angeläget att få information. De senaste numren finns publicerade här.

Kalendarium” är vad det låter. Kolla gärna vad som är på gång, oftast är våra aktiviteter öppna även för dig som ännu inte har bestämt dig för att ta steget fullt ut och bli medlem.

Vill du komma i kontakt med oss ska du gå till fliken ”Kontakt”. Hör av dig så tar vi kontakt med dig inom någon dag.

Valextra” ska du välja om du vill se vår kommunfullmäktigelista, om du vill lära känna våra kandidater, läsa vårt kommunala handlingsprogram eller läsa mer om Vinster i välfärden.

Lycka till i botaniserandet!

Kopiera länk